Uvjeti korištenja

Korištenjem Rezerviraj.me platforme, korisnik se slaže i prihvaća određene uvjete i pravila korištenja (u daljnjem tekstu 'Uvjeti korištenja') koji su navedeni u daljnjem tekstu.

 • • Namjena Rezerviraj.me platforme

Rezerviraj.me služi za rezervaciju termina u partnerskim tvrtkama (u daljnjem tekstu 'saloni'), povezuje Korisnika sa uslugama salona kojega je prethodno odabrao i terminom kojega u tom salonu rezervira.

Rezerviraj.me ne surađuje sa partnerskim salonom kada je u pitanju pružanje usluga niti je odgovoran za pružanje usluga u bilo kojem smislu, ne jamči za kvalitetu usluge niti obavljanje usluge od strane odabranog salona.

Obavljanje usluga rezerviranih putem platforme Rezerviraj.me ovisi isključivo o našim partnerima, tj. salonima koji pružaju usluge. Rezerviraj.me ne odgovara za bilo kakvu štetu ili gubitak koji su nastali uslijed pogrešne, nekvalitetne ili usluge koja na bilo koji način nije zadovoljila očekivanja Korisnika jer nema mogućnost kontrole bilo koji dio obavljanja usluge. Ukoliko Korisnik nije zadovoljan obavljenom uslugom u salonu, reklamaciju za uslugu treba priložiti odmah u salonu. Bez obzira na prethodni naputak, Korisnik se uvijek može obratiti platformi Rezerviraj.me na adresu info@rezerviraj.me  koja će potom pokušati utvrditi može li i na koji način u budućnosti spriječiti slične probleme (npr. isključivanjem problematičnih salona ukoliko su problemi opetovani).

 • • Rezervacija termina

Korisnik je obavezan dostaviti salonu točne podatke potrebne za rezervaciju i obavljanje odabrane usluge, a to može tijekom procesa rezervacije usluge na platformi Rezerviraj.me. Navedeni podaci uključuju ime i prezime, broj telefona i adresu e-pošte Korisnika, kao i bilo koju napomenu, posebno one koje se tiču zdravstvenog stanja, alergija i eventualnih posebnih zahtjeva Korisnika. Rezerviraj.me preporuča Korisniku da svakako prilikom posjete salonu ponovno napomene bilo koju važnu informaciju koju zaposleni u salonu trebaju znati kako bi mogli sigurno i optimalno obaviti odabranu uslugu.

Partnerski saloni imaju pravo ne prihvatiti Korisnikovu rezervaciju termina ili ponuditi alternativni termin.

Nakon što Korisnik dobije potvrdu o uspješnoj rezervaciji termina, obavezan je u dogovoreno vrijeme doći u odabrani salon i platiti dogovorenu uslugu ili da na vrijeme otkaže dogovoreni termin, optimalno barem 24h prije.

Ukoliko Korisnik želi promijeniti već dogovoreni termin za neki drugi dan ili termin, može to učiniti putem platforme ili se može javiti salonu ako ima još nekih dodatnih upita.

 • • Cijene i uvjeti

Cijene usluga koje su istaknute na platformi Rezerviraj.me istovjetne su cijenama istih usluga u dotičnim salonima, ali Rezerviraj.me ne jamči da će cijene istaknute na platformi uvijek biti točne i ažurirane. Saloni sami imaju mogućnost upisivanja i ažuriranja istaknutih cijena te ukoliko Korisnik u salonu bude zatražen platiti iznos koji nije bio istaknut na platformi, treba odmah izvijestiti salon u kojemu je obavljena usluga o nastaloj situaciji.

Za neke od usluga ipak nije moguće unaprijed znati konačnu cijenu jer ovisi o konzultacijama sa salonom ili o izboru opreme kojom se usluga obavlja, kao i o mogućim dodatnim uslugama. Kod takvih usluga, cijena istaknuta na Rezerviraj.me platformi indikativne je prirode i nije konačna.

 • • Korisnički sadržaj

Bilo koji sadržaj koji Korisnik postavi na Rezerviraj.me, neekskluzivno su vlasništvo platforme Rezerviraj.me koja ih može koristiti (uključujući i u reklamne svrhe) i prilagođavati prema poterbi, bez ograničenja.

Eksplicitno je zabranjeno postavljanje korisničkog sadržaja koji na bilo koji način krši domaće i međunarodne zakone i propise, intelektualno vlasništvo trećih lica, sadržaja koji dovode ili mogu dovesti u zabludu, sadržaje reklamnog karaktera, viruse i bilo koji drugi potencijalno štetan sadržaj.

Korisnički sadržaj ne smije sadržavati uznemirujući sadržaj, klevete, pozive na bojkot salona ili Rezerviraj.me platforme, ne smije odavati utisak da je postavljen od strane Rezerviraj.me platforme niti lažno se predstavljati kao sadržaj drugih korisnika.

 • • Zloupotreba platforme

Eksplicitno je zabranjena svaka zloupotreba platforme Rezerviraj.me (uključujući i pokušaje hakiranja, prodiranja u zaštićene dijelove platforme, nedozvoljeno korištenje podataka i onemogućavanje drugih korisnika u korištenju servisa).

Rezerviraj.me zadržava pravo uskraćivanja servisa Korisniku bez najave i objašnjenja, pogotovo ukoliko se korisnici lažno predstavljaju, prave lažne rezervacije, ne pojavljuju se u dogovoreno vrijeme u salonu i slično, Rezerviraj.me ima pravo takve korisnike spriječiti da i dalje koriste platformu. Ukoliko želite prijaviti slično ponašanje Korisnika i time unaprijediti poslovanje platforme Rezerviraj.me, molimo Vas da se obratite na adresu info@rezerviraj.me.

 • • Rezerviraj.me ne jamči za rad platforme

Rezerviraj.me osigurava vam platformu u najboljem izdanju kojega je u tom trenutku moguće pružiti, ali ne jamči za bilo što vezano uz rad platforme. Korisnik prihvaća potpunu odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak nastao uslijed korištenja ili nemogućnosti korištenja platforme Rezerviraj.me. Rezerviraj.me se izričito odriče svih izraženih, podrazumijevanih ili propisanih jamstava, uključujući, ali ne i ograničeno na, jamstva trgovine, pogodnosti za odgovarajuću namjenu i protiv kršenja intelektualnih prava. Rezerviraj.me ne jamči da će platforma ispuniti Korisnikova očekivanja i zahtjeve niti da će raditi bez prekida i greški.

 • • Ograničena odgovornost

Korisnik shvaća i prihvaća da platforma Rezerviraj.me može imati greške u funkcioniranju, projektne greške ili druge probleme i da korištenje platforme može rezultirati u nepredviđenoj šteti ili gubitku, uključujući, ali ne i ograničeno na, neočekivani rezultat ili gubitak podataka. Rezerviraj.me ni pod kakvim okolnostima nije odgovoran za bilo kakve nastale štete (uključujući, ali ne i ograničeno na, specijalne, nenamjerne ili namjerne štete, gubitak profita ili gubitak podataka, bez obzira na predvidljivost takvih šteta) nastalih iz ili povezanih sa korištenjem ili performansama platforme Rezerviraj.me ili bilo kakvim materijalima ili uslugama koje Rezerviraj.me nudi Korisniku. Ograničenje odgovornosti se primjenjuje u smislu štete zbog drugih informacija, servisa, usluga, savjeta ili proizvoda do kojih se došlo pomoću lnkova ili reklama na platformi Rezerviraj.me

Ni pod kojim uvjetima Rezerviraj.me nije odgovoran za nepravilno funkcioniranje ili prekid rada platforme Rezerviraj.me, prouzrokovano direktno ili indirektno prirodnim silama, elementarnim nepogodama ili uzrocima koji su van razumne moći kontrole, u što spadaju, ali ne i ograničeno na, problemi u funkcioniranju interneta, kvarovi na računalnoj opremi ili problemi sa istom, problemi u funkcioniranju telekomunikacijske opreme ili mreže ili neke druge vrste uređaja i opreme, nestanci struje, bolesti zaposlenih, nesuradnja trećih lica, sve vrste društvenih previranja, naredbe domaćih i međunarodnih sudova.

Korisnik prihvaća da Rezerviraj.me (i njegovi vlasnici i zaposleni) nisu ni na koji način odgovorni za bilo koju eventualnu povredu, zdravstveni problem ili smrt koja je u vezi sa uslugom zakazanom preko platforme Rezerviraj.me ili je uzrokovana netočnim podacima na Rezerviraj.me, greškama salona i zaposlenih u salonima.

 • • Obavijesti e-poštom i telefonom

Rezerviraj.me zadržava pravo kontaktirati Korisnika e-poštom i telefonom (glasovno, SMS, Push notifikacije…)  u svrhu obavještavanja o statusu računa Korisnika, njegovih rezervacija i povremenih promocija. Ukoliko Korisni ne želi primati nikakve obavijesti, može ih odjaviti.

 • • Autorska prava

Ova platforma (stranica, mikrostranice i mobilne aplikacije) u cijelosti su vlasništvo INFOTHEQUE, obrt za internetski portal, vl. Roberto Panić. Kompletan sustav korišten na stranici ekskluzivno je projektiran i razvijen za potrebe platforme Rezerviraj.me i zaštićen je u međunarodnim zakonima koji reguliraju navedeno pitanje. Sadržaj i sustav na stranici mogu se koristiti samo u osobne svrhe. Izričito nije dozvoljeno korištenje servisa radi prodaje proizvoda ili usluga ili za povećanje posjećenosti bilo koje druge stranice u komercijalne svrhe, kao i preuzimanje rezultata pretraživanja platforme Rezerviraj.me, njegovo preoblikovanje i objavljivanje na drugim stranicama. Ukoliko želite upotrijebiti platformu Rezerviraj.me u komercijalne svrhe ili na drugačiji način nego što je ovdje predviđeno, obratite nam se putem elektronske pošte na adresu info@rezerviraj.me.

 • • Zaštita imena

Rezerviraj.me je trgovačko ime platforme Rezerviraj.me i vlasništvo je INFOTHEQUE, obrt za internetski portal, vl. Roberto Panić. Zabranjeno je korištenje ovog imena ili znaka od strane bilo kojeg servisa, proizvoda ili usluge koja nema veze sa platformom Rezerviraj.me. Zabranjeno je i korištenje imena i znakova koji svojom sličnosti sa imenom i znakom Rezerviraj.me mogu dovesti u zabludu korisnike i treća lica da bilo koji servis, proizvod ili usluga imaju veze sa platformom Rezerviraj.me ili sa INFOTHEQUE, obrt za internetski portal, vl. Roberto Panić.

 • • Promjena uvjeta korištenja

Rezerviraj.me zadržava pravo da iz bilo kojeg razloga i bez najave promijeni Uvjete korištenja s vremena na vrijeme, promijeni cjenovnik i promijeni platformu Rezerviraj.me u bilo kojem trenutku, uključujući i pravo da prekine platformu, sa ili bez najave, bez odgovornosti prema Korisniku ili bilo kojem trećem licu. Sve takve promjene na platformi Rezerviraj.me bit će objavljene na stranici i sve promjene stupaju na snagu odmah po objavljivanju na stranici. Korisnik se obvezuje da povremeno posjeti odjeljak Uvjeta korištenja kako bi se pravovremeno upoznao s eventualnim promjenama.

Korištenjem platforme Rezerviraj.me po objavljivanju promjena u uvjetima korištenja, Korisnik se slaže i prihvaća sve promjene.

 • • Ostalo

Uvjeti korištenja predstavljaju ugovor između platforme Rezerviraj.me i Korisnika koji se tiču korištenja platforme Rezerviraj.me i zamjenjuje sve prethodne, pisane ili usmene dogovore, razgovore ili ugovore koji ovdje nisu posebno spomenuti. Bilo kakva odstupanja od odredbi ugovora djelovat će samo ukoliko su stvorena pismeno od strane platforme Rezerviraj.me.

Ukoliko se Korisnik ne slaže s bilo kojim navedenim uvjetom ili pravilom, moli se da više ne koristi platformu Rezerviraj.me.